Vareheis, plattformheis, løfteplattform og bilheis

Hybeko vareheis-bilheis er hydrauliske plattformheiser som er perfekte til innbygging i eksisterende og nye bygg der plassen er begrenset. Hybeko vareheis-bilheis er, fleksible og kan enkelt tilpasses ulike størrelser og behov. Hybeko leverer  plattformheiser med høyder inntil 18 m og løftekapasitet inntil 40 000 kg. Alle heismodellene har lave service og vedlikeholdskostnader. Vi leverer i dag heiser til et stort antall bedrifter og institusjoner. Du finner våre løsninger innenfor: butikker, kontorer, fabrikker, sykehus, lager, skoler, båter og skip. Alle våre heisløsninger er i henhold til maskinforskriften (2006/42/EC) og tilfredsstiller alle sikkerhetskrav.

Kontakt

Trym Hansén

Produktsjef heiser og løftebord

Løftebord som vareheis-bilheis

løftebord som vareheis

Løftebord/plattformheiser er mye brukt som vareheis og bilheis. Hybeko leverer en rekke standard og spesialløsninger til dette bruk, montert i sjakter eller frittstående med rekkverk.

Vareheis med fører

vareheiser med fører

Enkle vareheiser/plattformheiser med fører. Heisene leveres med og uten grube. Vareheisene/plattformheisene tilpasses nye og eksisterende bygg. Løfthøyder inntil 12m.

Heiser med vertikal mast

heiser med vertikalmast

Plattformheiser med mast. Store og små plattformer med enkle og doble motstående master med løfthøyder inntil 17 m og løftekapasitet opptil 5000 kg.

Bilheiser

bilheis

Bilheiser med store plattformer (inntil 18 m2). Tilpasses nye og eksisterende bygg og leveres med cabin og ulike dørløsninger. Løfthøyder inntil 7 m og løftekapasitet inntil 5 000 kg.

© Copyright - Hybeko AS I Designed by Anna Maka
WordPress Image Lightbox Plugin