Vedlikeholdstjenester og service

Ettersyn lifter

Mange års erfaring har vist at jevnlig ettersyn av maskinparken er lønnsomt for maskineier. Hybeko har dyktige, fagutdannede mekanikere som daglig foretar ettersyn av maskiner. La oss ta hånd om ditt forebyggende vedlikehold på en profesjonell måte! Dette kan gjerne utføres samtidig med den årlige sakkyndige kontrollen.

Servicebulletiner

(Serviceoppfølginger fra produsent)Våre leverandører kommer av og til med servicebulletiner/innkallinger på maskiner for å gjøre sikkerhetsmessige forbedringer. Hybeko følger opp disse overfor de kunder som blir berørt i hvert tilfelle. Normalt er utbedringene enkle operasjoner som kan utføres av kunden selv, og deler stilles til disposisjon. Henning her hos oss er tilgjengelige dersom du lurer på noe i denne forbindelse.

Serviceavtaler

Det forebyggende vedlikeholdet på maskinparken kan trygt overlates til Hybeko.  Vi tilbyr serviceavtaler som er tilpasset hver enkelt kundes behov. Ta kontakt med Henning for en uforpliktende prat om hva vi kan tilby akkurat deg. Om du ligger langt unna en av våre baser, så løser vi det ved samkjøring til andre kunder for å dele på utgiftene.
Det å inngå en avtale med Hybeko er lønnsomt også når det gjelder problemløsning over telefon og oppfølging av maskinparken for deg som kunde. Sørg for å ha mindre å tenke på i en ellers hektisk hverdag!. Så ønsker du en avtale på dine maskiner kan du også registrere liftene på denne siden Registrering lifter..

Skadereparasjoner

Vårt nybygg i Skien, med et romslig og moderne verksted, gjør oss i stand til å ta imot reparasjoner av små og store skader på alle typer lifter og løfteutstyr. Vi samarbeider tett med alle forsikringsselskaper og frakter maskiner over hele landet. Har du vært uheldig med en maskin, så ta kontakt med oss! Vi setter opp en forhåndstakst og blir enige om hvordan det er mest hensiktsmessig å reparere skaden. Godkjent arbeid og garanti er en selvfølge på jobber utført av Hybekos teknikere.
hybeko vedlikehold/service

Kontakt service

Vi er veldig interessert i å få tilbakemeldinger fra deg på vår service og support. Bruk gjerne skjemaet her

Kontakt Service
Gjelder produkt.
Melding
Fornavn:
E-post:
Bekreft e-post
Firma:
Telefon:
følg oss på Linkedin lik oss facebook