Hybeko - Norges lift og løfteutstyrsleverandør med over 50 ansatte. Firmaet står i dag på et solid økonomisk fundament, noe som sikrer deg som kunde den kontinuitet og trygghet du har krav på. Gjennom disse websidene kan du nå bli bedre kjent med oss og våre produkter.

Historikk

Hybeko ble etablert i 1972. Vår målsetting har hele tiden vært å levere kvalitetsprodukter til riktig pris og gi deg som kunde den service og oppfølging du har krav på. Med dyktige medarbeidere har vi en klar målsetting om å sette deg i fokus. Vi har utviklet oss gradvis fra en enkel start til en sertifisert dynamisk bedrift, der folk tar vare på hverandre. Vårt gode miljø skal ikke bare virke innad, men være en katalysator ut i markedet. I dag er import, salg, service og opplæring/kursvirksomhet bærebjelkene i firmaets forretningsidé.
hybeko starthybeko1hybeko 2

Avdelinger

Hybeko har hovedkontor i Skien, med avdelingskontorer i Bergen, Trondheim og Lillestrøm. Vi har i dag mange kvalitetsprodukter som leveres over hele landet. Våre kunder finner du blant industribedrifter, entrepenører, håndtverkere, offentlig og kommunal sektor, samt maskin/liftutleieforretninger. Vi er i dag en ledende leverandør innenfor flere av våre produktgrupper, og spesielt utgjør salg av personløftere/lifter og arbeidsplatformer en vesentlig del av vår omsetning.

Skien.

Bølevegen 212
3713 Skien
Tlf: 35 50 85 00
Vis kart

Bergen.

Lønningshaugen 15
5258 Blomsterdalen
Tlf: 55 18 88 66
Vis kart

Trondheim.

Leirfossvegen 5
7037 Trondheim
Tlf: 73 50 22 50
Vis kart

Lillestrøm.

Tuenveien 64
2000 Lillestrøm
Tlf: 22 41 40 40
Vis kart

Kontakt Hybeko

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
følg oss på Linkedin lik oss facebook