Leguan 135NEO NYHET

Nytt design

Leguan 135 NEO er det nyeste liften fra Leguan. Den er basert på en oppfinnsom ny patentert teleskopisk boomstruktur. NEO representerer en ny generasjon Leguan personløfter, som kombinerer brukervennlighet, høy løftekapasitet og pålitelig teknologi.

Dette er den første joystick-opererte liften fra Leguan. Styring av maskinen med en joystick gjør det enkelt å utføre flere bombevegelser samtidig. Automatisk nivellering fungerer med et enkelt trykk som gjør det enkelt å sette opp liften selv i hellinger.

leguan 135 neo terrenglift

Oversikt

  • Maks løftekapasitet 250kg og maks horisontalt utlegg på 7,1m (6,6m med 250kg i plattformen)
  • 135NEO fungere ekstremt bra både i terreng og innendørs. kan leveres med belter og 4WD.
  • Smal og lett lift som raskt og enkelt kan transporteres mellom forskjellige jobber.
  • Enkel å starte med en knapp og ny revolusjonerende automatisk justerin av choke designet av Leguan

Geniale funksjoner

Leguan introduserer også nye geniale funksjoner: plattformens horisontale og vertikale veggsporing med XY-funksjonen og Hjem-funksjonen, som beveger bommene til transportposisjonen automatisk. Disse brukervennlige funksjonene vil uten tvil tiltrekke seg, selv de mest krevende brukerne.

leguanlift 135 neo plattformkontroll

Utstyr

Liften er utstyrt med mange flotte funksjoner som standard,. Og med tilleggsutstyr kan du gjøre arbeide i plattformen enda bedre, med for eksempel kraftige LED-arbeidslamper.

Transport og bruk

Det er også en skreddersydd tilhenger for 135 NEO. med en samlet vekt ca 2000 kg. Den kan slepes med de fleste varebiler og en del personbiler også. Liften kan brukes når den er på tilhenger, slik at du raskt kan flytte fra ett arbeidssted til et annet.

følg oss på Linkedin lik oss facebook