DINO LIFTER

Dino-lifter er bygget for det skandinaviske klimaet og fungerer optimalt gjennom hele året. Dino-lifter er levert i et stort antall i Norge gjennom mange år.

TILHENGGERMONTERTE

DINO T/TL/TB serien tilhengermonterte teleskoplifter er en kostnadseffektiv måte å jobbe trygt i høyden på. Ved vektbegrensninger på arbeidsplassen, er en tilhengermontert teleskoplift et godt valg. Den lette vekten kombinert med store innebygde støttebensplater for å spre belastningen, gjør liftene ideelle til bruk på sensitive og myke underlag.

XT/XTB serien har også opp og over funksjonalitet og kan drives av bensinmotor. TB modeller er batteridrevne.

DINO 150T II
DINO 180T II
DINO 160XT II
DINO 180XT II
DINO 210XT II
DINO 260XTD II

BATTERIDREVNE MODELLER

DINO 150TB II
DINO 180TB II
DINO 160XTB II
DINO 180XTB II
DINO 210XTB II

TERRENGGÅENDE

DINO XTC II er rask og enkel å sette opp med en posisjons støtteben og automatisk nivellering av støtteben i opptil 16° stigning fra side til side og forover/bakover. XTC II har en ytelse som er ekstremt vanskelig å slå. Markedsledende med 43% stigningsevne takket være et lavt tyngdepunkt og høye tilt vinkler. DINO XTC II er en stabil og sikker terrenglift med beltedrift, beltene er 1,93 m lange, og har et veldig lavt marktrykk.

DINO RXT Mer høyde med mindre vekt DINO RXT veier under 5 tonn terrengliften med gode terreng egenskaper og forbedret brukervennlighet. Liften er enkel å betjene, den har en mindre motor med lavere drivstofforbruk, og lavere driftskostnader totalt sett! RXT beveger seg lett i vanskelig terreng med en stigningsevne på opptil 40%. Tre forskjellige styremodus, 2WS, 4WS og krabbe styring.

DINO 185XTC II
DINO 220XTC II
DINO 220RXT
DINO 280RXT

BILLIFT

DINO 230VT er den kjørevennlige bil liften for jobber i farten. Med en totalvekt på 3,5 tonn er Dino 230VT spesialbygd for utleiebruk. Den har intuitive kontrollere, fantastisk sikt fra kurven, en høyytelsesbom og selvnivellerende støtteben med smal, bred og to siders automatisk nivellering. Alt du trenger for å jobbe trygt og effektivt i høyden. Takket være den kraftige konstruksjonen og de godt beskyttede komponentene, er det også minimal risiko for brukerskade eller uønsket brudd. Det kreves kun førerkort av klasse B for å kjøre DINO 230VT.

DINO 230VT